Alla inlägg under april 2009

Av Amanda - 15 april 2009 18:57

Igår var vi verkligen ut på en riktig långpromenad, gick säkert närmare 2mil. Var nog ute runt tre timmar och bara gick, sen var vi trötta allihop.


Sen tränade vi lydnad vid lugnet idag, ett kort pass bara för jag var helt slut efter att ha jobbat. Jobba imorgon med, inge kul att gå upp fem på morgonen..


Bilder från promenaden kommer här

Av Amanda - 13 april 2009 19:13

Idag har vi intagit soff position och så förblir det nog idag.. sånt tråkigt väder, regn och rusk.. usch. Får hoppas det är bätte imorgon så vi kan ta en lång promenad innan vi far till borlänge igen. På onsdag ska jag iallafall till lugnet parkeringen och träna lydnad hade jag tänkt.


Igår grillade vi kassler och åt gott till sen blev det ostbricka på kvällen, hundarna var ute på baksidan och busade större delen av dagen. Synd att dom inte kan vara ute själv där utan att ge fan i rabbaten, vi har ändå ca 180 högt stängsel runt gården ;) Tack vare att Baloo och förra hunden hugo alltid rymde när det kom andra hundar.


Slappar vidare nu.. är ju lite bra på tv ikväll iallafall sen har man ju trevligt sällskap :)



Av Amanda - 10 april 2009 16:23

Jag & hundarna önskar er alla en trevlig påsk helg!

Tog några fina kort på hundarna & fick mig ett gott skratt, dustin han går med på allt men baloo tyckte inte om att ha sjal på huvudet ;)



Av Amanda - 8 april 2009 16:19

Hej!


Idag åkte vi till Lugnet i falun & tränade lydnad med båda hundarna. Gick så bra det kan gå i princip :) Dustin kan numera "stanna kvar" & jag kan gå hur långt som helst och han rör sig inte. Han var verkligen koncentrerad. Sen har jag ringt till en hundtränare som hade annons på blocket, fick inget svar men ska ringa igen senare. Har gjort mig medlem i skk, så nu kan vi snart anmäla oss till nat. utställningen i avesta i juni. :)


I helgen var vi till ockran som ligger utanför rättvik & grillade korv och lät hundarna springa i skogen. Super mysigt, det får vi göra om fler gånger. Hundarna tyckte det var mumsigt med en korvbit dessutom ;)


Här kommer kort från helgen. Även ett från en när vi satt på altanen i solen och tog en fika.

Tja

Av Amanda - 2 april 2009 21:59

Hej hej

Operationen gick bra, fick dock lägga ut hela summan själv för att folksam nekade till ersättning pga att hans problem börjat under karenstiden dom har på en månad.. suck, det tänkte man ju inte på.. Men men, nu har jag en frisk hund iaf bortsett från att han fortfarande inte blivit av med masken men har avmaskat båda med det nya maskmedlet som kommit ut och det låg döda maskar i dustins bajs imorse så det verkar hjälpa :) Sen kör vi en ny kur på honom om ca en vecka för att få bort alla.


Har mailat till lite hundtränare nu för vill verkligen komma igång med träningen nu, hoppas man får svar snart. Annars ska jag ringa. Har tränat det jag kan med honom så nu står vi liksom still..


Tog en promenad idag till barkargärdet med dogsen efter skolan, sen fick vi för oss att åka till Anders gammla sommarstuga i björnmossen som ligger utanför falun, kom hem runt åtta så fick hundarna pusla i snö där borta.. var ca en meter :P Drygt.


Någon som har tips på någon kurs i närheten av borlänge med lydnadsklass 1 inriktning? Skriv isåfall!


Hejs svejs

Av Amanda - 1 april 2009 07:56

Lämnade dustin på faludjursjukhus vid sju imorse, hans tonsiller ska bort för dom var väldigt fula. Som pricken över i så spydde han massor av mask i måndagskväll.. han som är avmaskad tre ggr sen det hände sist, suck.. så nu får man åka på apoteket idag och köpa annat maskmedel och hoppas dessa äckeln försvinner så stackarn får behålla sin mat och bygga lite muskler och få finare päls.. De är nog spolmask som det ser ut iaf. Fick iaf komma in med avföringsprov sen så dom kunde titta att den verkligen var borta efter avmaskningen. De får man ju verkligen hoppas, kryper i hela kroppen efter att ha sett sånt här.. blää


Ska hämta gossen vid tre, sju timmar kvar då .. ;/

Sen är det idag en månad & två dagar kvar tills vi åker till tunisien, kommer ju bli tomt utan hundar i en vecka men skönt med sol & bad :)


Hejs svejs

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards