Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Amanda - 1 juni 2009 22:40

Dustin fick gå två spår idag, ett som kursledaren lagt och ett anders la ut. Dustin kröp fram och hoppade till så fort de knakade lite i någon gren ;) han är ju i en riktig spökåldern nu också så det är väl inte så konstigt.Vi klarade iaf båda två fast de tog lite tid, min lille bebis. Men vi får lägga fler spår när spökena flyttat ur hans kropp, huvudsaken lydnaden funkar och det gör den =) 


Hundarna är behandlade nu med spot-on lösningen, själv ska jag ta en dusch och bädda ner mig i sängen själv utan hundar (dom är kladdiga i pälsen efter spot-on) och husse jobbar natt.  


Godnatt


Blev tyvärr inga kort tagna idag, glömde helt bort kameran.

Av Amanda - 1 juni 2009 11:50

har pratat med faludjursjukhus och fick spot-on lösning utskrivet till båda hundarna som tar maskar i alla stadier så nu hoppas jag det blir bra =)


Idag ska vi till bruks och vi ska spåra med lydnadskursen =) Ska bli kul och se hur det går, har inte spårat med dustin sen vi gick viltspår när han var valp. Men det ska nog gå bra. Anders får följa med och hålla i kameran så bilder kommer imorgon


Nu ska jag åka till apoteket och hämta ut preparaten





Av Amanda - 1 juni 2009 00:59

Idag var vi och badade och hundarna var såklart med, dustin simmade för första gången. Såå duktig så =) Var fler hundar där också och de gick så bra så. Sen gick jag & dustin med mari-lousie till statiol nu på kvällen. Nu sover dom båda två och snarkar ;)

 Tråkigheterna då.. Dustin spydde imorse 4 på morgonen.. tittade i spyan, EN MASK!!! Blir galen snart, var in förra veckan med avföringsprov NR 2 till faludjursjukhus som visade att han var fri från mask.. öh har dom ens tittat på bajset?! Kommer aldrig mer åka till falun om det inte behövs, dom kan ju ingenting, är tydligen inte första gången dom gör missar! Ringde strömsholm och dom tyckte inte det lät bra och tyckte det var konstigt att vi inte fått något bättre utskrivet.. så dom sa att jag skulle ringa till någon bättre vetrinär imorgon som kunde titta på han och skriva ut något bättre än de som finns på apoteket, han har ju haft mask jätte länge nu och vi har provat alla maskmedel snart och inget hjälper helt.. Snälla lät han bli av med maskhelvetet nu!! Inte konstigt att han är liten som en tik och har dålig päls... 


Håll tummarna för oss imorrn att vi får en tid hos någon bra och att dom hittar ett medel som hjälper!!



Nu ska vi sova..  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards